inside_forsikring_top_d

InsideBusiness lancerer nyt medie om forsikringsbranchen

InsideBusiness kommer til at gå endnu tættere på forsikringsbranchen med dybdeborende nyheder, kritiske historier og analyser med lanceringen af det nye erhvervsmedie InsideForsikring

Mediet går i luften i den kommende uge med artikler, som berører de mest relevante temaer fra forsikringsbranchen. Vi kommer til at dække den seneste produktudvikling, erhvervshistorier om selskaberne, kritiske forbrugerhistorier, mæglernes rolle, reguleringen, partnerskaber og de politiske agendaer, som betyder stadig mere for branchen.

Det nye medie får navnet InsideForsikring og bliver at finde på insideforsikring.dk. Det kommer til at eksistere sideløbende med Danmarks dybdeborende erhvervsmedie, InsideBusiness, som også stadig vil dække de vigtigste sager fra forsikringsområdet.

Det er planen, at der kommer en eller flere nye artikler på sitet alle hverdage, og det vil udkomme et par et par gange om ugen som nyhedsbrev, hvor man som abonnement får samme indsigt og perspektiv, som InsideBusiness er blevet kendt for.

Der vil være fire journalister/redaktører, som skriver til mediet. Vi modtager gerne pressemeddelelser med videre med direkte kontakt til fkb@insideforsikring.dk og via kontakt@ib.dk

Ønsker man at abonnere, kan vi kontaktes på kontakt@ib.dk eller på 41154015, så kan man enten få en opgradering af det eksisterende InsideBusiness-abonnement eller abonnement på InsideForsikring.