Om InsideForsikring

InsideForsikring er landets eneste branchemedie om forsikringsbranchen. Vi udkommer på InsideForsikring.dk med artikler på alle hverdage og i nyhedsbrev 1-2 gange om ugen.

Der er tale om dybdeborende artikler, som beskriver relevante temaer, erhvervshistorier, trends, forbrugerhistorier og politiske agendaer med betydning for forsikringsbranchen.

Indholdet produceres af erfarne erhvervsjournalister med stærk indsigt i forsikringsbranchen; Frederik Bonde, Peter Nyholm, Christian Carlsen, Morten Johnsen og af erhvervskommentator Henrik Ørholst.

Abonnement sælges som virksomhedsabonnementer til hele virksomheden, så alle medarbejdere, chefer og specialister får adgang til unik viden om udviklingen i forsikringsbranchen.

Kontakt til Mik Steenberger på telefonnummer 30152322 eller mik@insideforsikring.dk ved køb af abonnement.

InsideForsikring vil omhandle temaer fra forsikringsbranchen, mens InsideBusiness også vil dække pensionsbranchen, banksektoren, M&A, investeringsfonde, revisorer og konsulenter. Der vil dog fortsat være nogle forsikringsartikler hos InsideBusiness.

Kontakt til journalister

Frederik Bonde: fkb@insideforsikring.dk 40117211

Peter Nyholm nyholm@ib.dk 41726404

Christian Carlsen cc@ib.dk 41154020

Morten Johnsen mjo@ib.dk 41154015

InsideForsikring ejes af Inside Media CVR 37401021. De to majoritetsejere er Peter Nyholm og Morten Johnsen med 90 pct. af aktierne. De resterende aktier ejes af mindre aktionærer herunder adm. direktør og medieiværksætter Jesper Sehested Lund fra JSL Management. Inside Media modtager mediestøtte.

 

Betingelser

Læs mere om vores Betingelser her